Gezocht: Opticien en/of optometrist (eventueel in opleiding)

Al bijna tien jaar is Optiek TOM. een begrip in Rhoon en omgeving.TOM. staat voor oogzorg van het hoogste niveau, deskundig advies en levert de beste kwaliteit. Op de nieuwe locatie aan de Dorpsdijk 147 is er plaats voor een aanvulling van ons deskundige team. Help jij de hoge verwachtingen waar te maken en ben jij klaar om onze klanten de beste service te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als optometrist (bij voorkeur fulltime) ben jij de specialist op het gebied van gezondheid van het oog. Klanten kunnen bij jou terecht voor verdergaand oogonderzoek. Jij bent goed opgeleid en volledig up-to-date binnen je vakgebied zodat je je kennis effectief kunt toepassen. Langdurige relaties met klanten zien we als het hoogst haalbare resultaat van ons werk.

De nadruk van je werk zal liggen op de oogonderzoeken en contactlensaanpassingen. Jij begrijpt echter heel goed dat je in een winkel werkt en dus ook oogmetingen, contactlenscontroles en aanpassingen, glasadvies en monturenverkoop doet. Ben jij echter die opticien die zich graag verdiept, of ben je nog in opleiding dan willen we jou ook graag uitnodigen.

Wat we je bieden:
Bij TOM. werk je in een ambitieus én harmonieus team van vakbekwame collega’s. Je werkt in een splinternieuwe winkel en ook de apparatuur en producten voldoen aan de hoogste eisen. We bieden je een passend arbeidsvoorwaardenpakket en is er veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Heb jij interesse in een fulltime functie in een mooie nieuwe winkel om samen met een team van acht enthousiaste mensen onze klanten van uitstekende service te voorzien? Neem dan contact op met TOM! Je reactie voorzien van een korte motivatie en CV (+foto) kun je mailen naar info@optiektom.nl o.v.v. vacature optometrist/opticien.