TOM. is op zoek naar een opticien en/of optometrist!

Er is plaats voor een aanvulling van ons deskundige team. Help jij de hoge verwachtingen waar te maken en ben jij klaar om onze klanten de beste service te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als optometrist (bij voorkeur fulltime) ben jij de specialist op het gebied van gezondheid van het oog. Klanten kunnen bij jou terecht voor verdergaand oogonderzoek. Jij bent goed opgeleid en volledig up-to-date binnen je vakgebied zodat je je kennis effectief kunt toepassen. Langdurige relaties met klanten zien we als het hoogst haalbare resultaat van ons werk. De nadruk van je werk zal liggen op de oogonderzoeken en contactlensaanpassingen. Jij begrijpt echter heel goed dat je in een winkel werkt en dus ook oogmetingen, contactlenscontroles en aanpassingen, glasadvies en monturen-verkoop doet. Ben jij echter die opticien die zich graag verdiept, of ben je nog in opleiding dan willen we jou ook graag uitnodigen.

Heb jij interesse in een fulltime functie in een mooie nieuwe winkel om samen met een team van acht enthousiaste mensen onze klanten van uitstekende service te voorzien? Neem dan contact op met TOM! Je reactie voorzien van een korte motivatie en CV (+foto) kun je mailen naar info@optiektom.nl o.v.v. vacature optometrist/opticien.