Een bril is niet alleen functioneel, maar ook gezichtsbepalend en een uiting van uw persoonlijkheid. Het is dan ook belangrijk om goed advies te krijgen over welk montuur bij u past en waarmee u zich prettig voelt. Een goed gekozen montuur kan bepaalde kenmerken van uw gezicht versterken of nuanceren. Naast het bepalen van de juiste pasvorm adviseert ons team u op het gebied van kleur, contrast en gezichtsvorm.

Bij TOM. hebben we een groot assortiment monturen volgens de laatste trends. Momenteel werken wij met de collecties van Ray-Ban, Chanel, Etnia Barcelona, Ørgreen, Tom Ford, Masunaga, Yellows plus, Lunor, Michael Kors, TOD’s, Silhouette, Adidas, Mykita, Vingino, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Calvin Klein, Vogue, Tom Tailor, Guess, La Marca en RES/REI.

BRILLENGLAZEN

Tijdens de uitgebreide en gedetailleerde oogmeting wordt bepaald welke brilsterkte uw zicht optimaal zal corrigeren. De keuze van brillenglazen kan variëren van enkelvoudige tot een digitaal geslepen maatwerk glas en is ook afhankelijk van uw kijkwensen, werkzaamheden en leefstijl. Bij TOM. werken we al jaren met de topkwaliteit glazen van HOYA. Naast dat deze glazen goed zicht bieden, zijn ze voorzien van de LONGLIFE coating, die zorgt voor een optimale antireflectie en de beste bescherming tegen krassen. Deze gladde oppervlaktebewerking zorgt er tevens voor dat de brillenglazen minder snel vuil worden en makkelijk te reinigen zijn.
Met behulp van de VISUREAL MASTER worden de glazen digitaal ingemeten. Nadat u plaats heeft genomen voor de spiegel van dit revolutionair centreersysteem van HOYA worden automatisch meerdere foto’s van uw gezicht gemaakt met het gekozen montuur. Deze foto's dienen vervolgens als basis om uiterst nauwkeurig de belangrijke centreergegevens te bepalen om zo het beste kijkcomfort te bereiken.

ZONNEBRILLEN

Ook voor een trendy zonnebril bent u bij TOM. aan het juiste adres! U kunt altijd kiezen uit een uitgebreide collectie van o.a. Ray-Ban, Michael Kors, Chanel, Vogue, Persol, Julbo, Maui Jim en Etnia Barcelona. Bij de meeste zonnebrillen kunnen de glazen op sterkte worden gemaakt.