Frisse zonnebrillentrends

De diverse voorjaarscollecties liggen al in de winkels en ook de eerste zonnestralen bereiken ons netvlies. Het is dus weer belangrijk om uw ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Voor uw mooiste zonnebril hebben we weer verschillende frisse trends gespot. Omdat wij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, ziet u altijd de nieuwste collectie zonnebrillen bij TOM.

Bekijkt u het leven ook door een roze bril? Wij zien verschillende tinten roze terugkomen in de montuurcollecties. Van zacht en zoet lichtroze tot knallend fuchsia. Ook fris groen of vrolijk geel doen het goed bij veel merken. Maar ook voor de wat meer ingetogen klanten hebben wij trends gespot. Zo zien we chique grijs of subtiele nude modellen voorbij komen.

Wij zagen het in de winter al, monturen met interessante geometrische vormen. Deze trend zet zich voort in 2017. Monturen met een ‘doorkijkje’ of een montuur met verschillende laagjes zijn helemaal hip. Daarnaast zien we ook de doorzichtige monturen weer terugkomen.

Een nieuwe trend zijn de wat stoerdere monturen. Na de ‘boyfriend jeans’ of oversized blazer zien we nu ook boyfriend monturen ontstaan. Monturen die origineel voor mannen ontworpen zijn, maar ook prima te dragen zijn door vrouwen. Wij adviseren u graag over welke bril het beste bij uw gezicht én uw persoonlijkheid past. Kom ook een kijkje nemen naar onze nieuwe collecties!